Over ons

Een woordje uitleg over La Terra+

Ons team

La Terra+, het voormalige Tuin & Dier Lataire is een familiebedrijf opgericht door Paul & Rita. Hun klantenservice samen met eerlijke prijs en deskundig advies staan centraal en dit sinds de beginjaren.
Al meer dan 30 jaar werden tuin-, bak- en dierenbenodigdheden aangeboden door Paul & Rita. Sinds 2014 nam de jonge generatie hun passie en liefde voor de branche over. Joeri & Inge en hun topteam willen hun liefde voor dieren, hun glimlach, hun goesting, hun klantenservice, hun passie en hun beste versie van zichzelf, elke dag opnieuw, laten zien aan hun klanten.

Missie

Ons familiebedrijf, Tuin & Dier Lataire, heeft als missie om alle eigenaars van dieren, alle tuin- en alle bakliefhebbers te voorzien in een vernieuwend, verrassend en uitgebreid assortiment van producten en kennis.
Door het luisteren naar onze klant willen we hem/haar helpen door eerlijk en deskundig advies aan te bieden. We bouwen aan een oprechte, persoonlijke band met onze klant. We streven er elke dag naar om uniek te zijn in onze branche. De passie, positiviteit en glimlach in ons familiebedrijf willen we doorgeven aan onze klanten.
 

Visie

Het is onze visie om een compleet en verrassend aanbod aan te bieden aan onze klanten. Dit willen we doen op vlak van tuin, bloemen en bloemendecoratie, bakmateriaal voor onze doe-het-zelver en de grootste dierengroepen zijnde; honden, katten, paarden, vogels, vissen, neerhofdieren en knaagdieren.
We volgen opleidingen om onze klanten te kunnen voorzien van de juiste kennis. We streven naar een up-to-date winkel met de laatste nieuwe items en waar het comfortabel winkelen is.

Onze belangrijkste bedrijfswaarden

Klantvriendelijkheid
Kwaliteit
Eerlijkheid – Openheid
Deskundigheid
Doelgerichtheid
Enthousiasme
Oplossingsgericht
Passie
Persoonlijke ontwikkeling
Resultaatgerichtheid
Samenwerken
Teamwork
Toegankelijkheid