Events

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Lezing: I Love Happy Cats – Revolutie” font_container=”tag:h1|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”428″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

I love happy cats – Revolutie

Na het succes van haar eerste bestseller, ‘I Love Happy Cats – Handleiding voor een gelukkige kat’, brengt Anneleen Bru nu het langverwachte vervolg uit. In deze tweede handleiding gaat ze tot op het bot om gedragsproblemen en ongewenst gedrag bij katten volledig uit de doeken te doen.

Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via training, management en gedragswijziging, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional. Deze kanjer van 416 pagina’s verzamelt letterlijk alles wat Anneleen weet over het (ongewenst) gedrag bij katten in één prachtig exemplaar met leather look kaft en goude print! Een echte must-have!

Wij hebben het genoegen om haar te mogen ontvangen op woensdag 18 december 2019!

Wil jij deze unieke lezing graag bijwonen? Schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Programma
19:00 Ontvangst & registratie
19:30 Boekenvoorstelling door Anneleen Bru
20:30 Signeermoment
21:30 Einde

Locatie
Innovatiecentrum Grote Beer: Sint-Jorisstraat 96, 8730 Beernem

Hoe inschrijven?
Je kan je inschrijven via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina!

We vragen een bijdrage van €10 per persoon om deze beestige lezing bij te wonen.
Je krijgt daarnaast de kans om voor de geweldige boekenpas te kiezen. Met deze pas krijg je gratis toegang tot de lezing en ontvang je een exclusief boekenpakket (I love happy cats – revolutie en een leuke onderlegger!).
Voor iedereen is er een leuke goodiebag t.w.v. €12,95 voorzien!
Indien je met meerdere personen wenst te komen en niet evenveel boekenpakketten wenst, dan selecteer je het aantal gewenste boekenpakketten (€29,99) en nadien vul je aan met inkompassen (€10).
Bijvoorbeeld: je komt met 3 personen en je wil graag 1 boek = 1x boekenpas + 2x inkompas

Hét kattenboek dat je in huis moet hebben!
Het boek ‘I LOVE HAPPY CATS’ revolutieboek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken. Die schat aan informatie kan je onmiddellijk toepassen in de omgeving van je kat, je eigen gedrag, jullie communicatie onderling en de manier waarop je elkaar benadert. De relatie met je kat zal nooit meer hetzelfde zijn. Schrijf je snel in en geniet van een super leerrijke en boeiende avond!

Graag tot dan![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]