Dieren

Dierenspeciaalzaak La Terra+

Hondenspeciaalzaak

Hondenvoeding en hondenaccessoires maken een belangrijk deel uit van onze petshop. We helpen u met advies en voeding op maat van uw hond, het budget en de voorkeur van het baasje. We verkopen voeding van Royal Canin, Hill’s, Eukanuba, huismerk Lataire, Mera en nog heel wat andere merken. Verder bieden we ook diepvriesvoeding  aan van verschillende merken. Ook accessoires voor honden is één van onze specialiteiten. Kom zeker eens vrijblijvend langs om het assortiment te bekijken.

Kattenspeciaalzaak 

Kattenvoeding is een andere sterkte van de winkel. We verkopen voeding van Royal Canin, Hill’s, Lara, huismerk Lataire en nog enkele andere merken. We helpen u verder met producten en accessoires met betrekking tot uw kat.

Paardenafdeling 

Paarden worden bij ons verwend met verschillende soorten voeding en bijproducten. We bieden o.a. Pavo en D’hooghe aan, alsook Cavalor.

Duivenvoeding 

We verkopen heel wat duivenvoeding van ons eigen huismerk “Lataire”, maar ook andere merken zoals Beyers, Paloma, Versele, Mariman en Vanrobaeys bieden wij aan. Ook bijproducten en accessoires voor duiven behoren tot ons aanbod.